Untitled
26 dec 2012
Huisarts en intakegesprek verloskundige

Op 16 november ben ik bij de huisarts geweest omdat ik zo beroerd ben en moeite heb om eten en drinken binnen te houden. Mijn bloeddruk en mijn urine waren wel goed. Ik heb medicijnen gekregen om de misselijkheid tegen te gaan. Hopelijk slaan ze snel aan en voel ik me weer wat beter.
Op 21 november is de huisarts hier geweest, omdat ik nog steeds zo beroerd ben en er nog vaker eten/drinken niet blijft waar het hoort. Gelukkig was mijn urine goed, mijn bloeddruk wat laag, maar wel goed en mijn temperatuur was ook goed. Ik moet toch beter naar mijn lijf gaan luisteren, genoeg rust nemen en op tijd kleine beetjes eten en drinken.
Op 23 november had ik het intake-gesprek bij verloskundige Linda. Er moesten een aantal formulieren ingevuld worden, maar de antwoorden op de meeste vragen hadden ze al van de zwangerschap van Bas. Daarna heb ik bloed moeten laten prikken. Ik ben nog even bij de huisarts geweest en heb nog meer zetpillen gekregen, omdat de misselijkheid nog altijd niet over is. Wel is het braken een stuk minder, maar ik voel me wel het grootste deel van de dag nog erg beroerd.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative